urban-boutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol
contact@urban-boutique.ro
Informatii la numarul:
0770 203 653
Catalog produse
Marci produse
SSL

Termeni si conditii

Site-ul www.urban-boutique.ro este în proprietatea şi administrarea companiei SC Allium Concept SRL. Dacă accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos. Magazinul online www.urban-boutique.ro este operat de SC Allium Concept SRL, CUI 37704064, cu sediul social în Str.Orhideelor nr.2, bl. D4, sc. B, ap. 34, Constanta, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J13/1824/2017, cont bancar RO04BTRLRONCRT0399302801 deschis la banca Transilvania. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Obligaţiile tale de înregistrare:

În utilizarea serviciului, esti de acord să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator.

În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a-ti bloca accesul la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care iti vor fi trimise din momentul în care decizi să te înregistrezi ca utilizator.

Securitatea datelor personale:

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor şi de a te ţine la curent cu eventualele promoţii, noutăţi etc.

Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

Cum comand?

Poti face o comandă prin adaugarea produselor în coş. După comandă, vei primi pe email confirmarea inregistrarii comenzii unde gasesti detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observi o eroare în comandă va trebui să ne contactezi imediat. Dacă aceasta nu se întamplă, înţelegem că ai acceptat detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail esti anunţat ca firma de curierat a preluat coletul.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parţială în avans.

Procesarea comenzilor:

Comenzile sunt preluate si procesate in 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate in weekend, in zilele de sarbatori legale sau in perioadele de vacanta care vor fi anuntate pe www.urban-boutique.ro vor fi procesate si livrate serviciului de curierat in prima zi lucratoare de dupa zilele libere.

 

 Refuzarea unei comenzi:

Avem dreptul de a refuza orice comandă, daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata ta nu a fost finalizată în cazul plaţii cu cardul sau transfer bancar

- esti suspect de frauda

- a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului

- nu esti eligibil pentru a face o comandă (ai sub vârsta legală, ai făcut în trecut comenzi pe care nu le-ai ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc...)

La refuzarea unei comenzi vei fi înştiinţat prin email sau telefonic.

Furnizarea datelor personale:

Prin înregistrarea ca utilizator vei fi solicitat să iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Esti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele tau de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta. Esti de acord să ne înştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tau de utilizator.

Promoţii şi concursuri:

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă intocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem intrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Produsele comercializate:

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Produsele livrate pot avea modificari fata de imaginile de prezentare de pe site, mai ales in cazul produselor din categoria „ Decoratiuni Handmade”, produse care sunt realizate manual.

Urban-boutique.ro este un magazin online de cadouri, obiecte decorative si decoratiuni handmade. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clienţii vor cumpăra produsele comercializate de noi doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate. Allium Concept SRL nu este responsabilă de erorile de măsurare, indicare, afişare  etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. Bateriile incluse la produse (din cele care au) sunt doar de testare, acestea nu vor functiona pe o perioada mai indelungata. Imaginile prezentate sunt informative.

Greşeli de tipărire:

În eventualitatea  în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Responsabilitate:

Nu putem fi facuti resposabili pentru orice prejudiciu, de orice natura, ca urmare a folosirii produselor si/sau serviciilor achizitionate de pe site-ul: www.urban-boutique.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de  urban-boutique.ro de la clientul respective. 

 

Termenul de valabilitate cosmetice

Avem clienti care sunt interesati de termenul de valabilitate al produselor sau primesc produsul si nu intilnesc scris pe produs un interval de valabilitate al produsului si atunci va vom explica ce spune legea nr 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene care la articolul nr 17 litera e spune ca :

e) data de minima durabilitate indicata prin sintagma "A se folosi preferabil inainte de ...", urmata de data sau de indicarea locului de pe ambalaj unde se afla inscriptionata aceasta data. Data trebuie clar mentionata, indicandu-se, in ordine si cu cifre arabe, fie luna si anul, fie ziua, luna si anul. Daca este necesar, aceasta informatie va fi suplimentata de o indicare a conditiilor care trebuie indeplinite pentru a se garanta durabilitatea afirmata. Indicarea datei de durabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice a caror durabilitate minima depaseste 30 de luni. Pentru acestea mentiunile se completeaza cu indicarea perioadei, dupa deschiderea produsului cosmetic, in care poate fi folosit in siguranta de catre consumatori. Aceasta informatie va fi redata prin simbolul prevazut in anexa nr 2 a prezentei legi , urmat de perioada de utilizare exprimata in luni si/sau ani;

Majoritatea produselor comercializate de noi au un logo inscripitionat pe eticheta, o cutiuta mica in care exista o cifra si o litera : 24M, 6M, 12M, 24M. Acestea reprezinta termenul de valabilitate de la deschidere, respectiv numarul de luni.

Copyright:

Intregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Allium Concept SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Allium Concept SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre clienti si Urban-Boutique.ro va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

De asemenea clientii magazinelor online care au o nemultumire legata de un produs sau serviciu cumparat on-line pot folosi platforma SOL pentru a incerca solutionarea problemei fara a apela la instante.

Forta majora:

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legilor in vigoare la momentul aparitiei situatiei cauzatoare de forta majora.

 

 
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
  • Info Utile
  • Despre noi
  • Contact
  • Urmareste-ne pe Facebook
anpc-sal

SOL
Website detinut de Allium Concept S.R.L., CIF: 37704064, Reg.Com: J13/1824/2017
Ghidul tau autentic de shopping.