urban-boutique.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol
contact@urban-boutique.ro
Informatii la numerele:
0738 029 320 | 0738 029 321
Catalog produse
Marci produse
SSL

Returnare

POLITICA DE RETURNARE

Legislatia romaneasca prevede: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile lucratoare de la primirea produsului.” și „Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. urban-boutique.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 7 zile lucratoare de la primirea comenzii returnate, prin transfer bancar in contul cumparatorului, mentionat in notificare. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ai notificat in scris pe adresa de email contact@urban-boutique.ro. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabila sau daca produsele returnate nu se mai afla in ambalajul original, fie sunt deteriorate. In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila vanzatorului – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu urban-boutique.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Produsele peronalizate cu mesaj pictat sau gravat si cele alimentare nu intra in categoria produselor care se pot returna! 

Produsele personalizate si cele perisabile (ex. flori, plante) nu pot fi returnate.

Urban-Boutique.ro comercializeaza si produse alimentare, incluse in cosurile de Craciun/Paste/Tematice. Acestea beneficiaza de un regim special care se supune legislatiei in vigoare (O.G. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf), conform careia contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data comandate acestea nu mai pot fi returnate.

Conditiile de returnare sa refera DOAR LA PERSOANELE FIZICE. Clientii - persoana  juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsele vor fi returnate la urmatoarea adresa: Constanta, b-dul Tomis nr.334, bl. ST6, parter.


 

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
  • Info Utile
  • Despre noi
  • Contact
  • Urmareste-ne pe Facebook
Website detinut de Allium Concept S.R.L., CIF: 37704064, Reg.Com: J13/1824/2017